کلاهبرداری با فروش بنزین ۳۰ هزار تومانی در جادههای شمالی! / نواز: طی روزهای گذشته توزیع بنزین سوپر نداشتهایم
جاماندگان از سهام عدالت بخوانند / مشمولان جدید چه زمانی می توانند ثبت نام کنند؟
۱۴۰۳؛ سال سخت معلولان / نه از عیدی خبری شد، نه از کمکهزینهی معیشتی
۵ سال حبس برای افتادن روسری؛ یک سال برای فساد چای دبش؟!
جریان سازیهای دلاری در بازار خودرو کار خودشان را کردند
در کدام کشورها راحت تر از ایران می توان خانهدار شد؟ + اینفوگرافیک
۲ پیش بینی برای اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ / اوضاع بازارهای مالی وخیمتر از ۱۴۰۳ خواهد شد؟
«فرش ایرانی» در آستانه سقوط / ضربه کپیبرداری و کمبود نیروی کار ماهر به اعتبار فرش ایرانی
رضا نواز گفت: حجم مصرف بنزین در کشور اجازه تولید و توزیع بنزین سوپر را نمیدهد و همه امکانات در اختیار تولید بنزین معمولی و یورو۴ است. بنابراین، طی روزهای گذشته توزیع بنزین سوپر نداشتهایم.
طبق آمار رسمی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، میانگین مصرف بنزین از تاریخ 25 اسفند تاکنون معادل 143/4 میلیون لیتر در روز بوده که نسبت به بازه مشابه سال 1402 معادل 10 میلیون لیتر در روز افزایش داشته که نشان از افزایش حجم سفرها دارد.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی سهمیه بنزین نوروزی را برای هر کارت سوخت اعلام کرد.
با تصویب قانون ملی شدن صنعت نفت ایران، این صنعت از کنترل شرکت نفت ایران و انگلیس خارج شد و تحت مالکیت و مدیریت دولت ایران قرار گرفت. اما بسیاری از افراد این طور فکر میکنند که در خلال تصویب این قانون، در واقع «ملی شدن» رخ نداد، بلکه این اقدام نوعی انتقال مدیریت و مالکیت بود.
سخنگوی صنعت آب کشور با اشاره به وضعیت نامناسب سد کرج (امیرکبیر) تصریح کرد: در تاریخ ۲۶ اسفند کل حجم آب سد کرج ۱۰ میلیون متر مکعب بوده که بخش زیادی از این رقم ۱۰ میلیون متر مکعبی بخش مرده و رسوبات است و این در حالی است که در همین تاریخ موجودی آب این سد ۲۶ میلیون متر مکعب بوده است.
خاقانی گفت: در دوران مرحوم مصدق که تحریم نفتی بودیم، با صادرات چای اقتصاد کشور را میچرخاندیم، اما حالا به واردکننده چای تبدیل شدهایم. این مسائل نشان میدهد که در داخل کشور نفوذیهایی هستند که در اقتصاد و صنعت، ما را به مسیری میبرند که ناترازی آب و گاز پیدا کنیم و تا این نفوذیها کشف نشدهاند، آش همین آش و کاسه همین کاسه است.
حجم آب موجود مخازن اکنون ۲۲.۸۷میلیارد مترمکعب ثبت شده که این عدد نسبت به سال قبل که عددی معادل ۲۳.۹۲میلیارد مترمکعب بوده ۴درصد کاهش یافته است. همچنین حجم پرشدگی سدهای کشور نیز تا این تاریخ ۴۴ درصد است.
عبده تبریزی گفت: چهطور در نفت و گاز سرمایهگذاری نکردیم؟ ما که نفت را با هزینهای حدود ۱۰ تا ۱۳ دلار تولید میکردیم و میتوانستیم آن را به قیمت ۸۰ دلار بفروشیم، چه کار مهمتری داشتیم؟ کدام سرمایهگذاری سودآورتر از توسعه زیرساختهای انرژی بود؟ پاسخ آن که متاسفانه درآمدهای خود را خرج روزمرگی کردیم.
قاسمزاده خشکسالی و کاهش منابع آب را از ملموسترین پیامدهای گرمایش زمین دانست و توضیح داد: بخش عمدهای از آب موجود در چرخه هیدرولوژیکی بهصورت بخار در جو باقی میماند و به بارش تبدیل نمیشود، که این امر دسترسی به آب را برای ساکنان زمین دشوار میکند.