به گزارش اقتصادران، رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد به خریداران طلا در فضای مجازی هشدار داد و گفت: توصیه میکنم مردم به هیچ عنوان از طریق فضای مجازی، طلا خریداری نکنند، قیمت طلا لحظهای بوده و نمیتوان آن را به صورت آنلاین فروخت و کلاهبرداریهای بسیاری در این بستر رقم میخورد.
رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد با بیان اینکه مردم به هیچ عنوان از طریق فضای مجازی، طلا خریداری نکنند، گفت: قیمت طلا لحظهای بوده و نمیتوان آن را به صورت آنلاین فروخت و کلاهبرداریهای بسیاری در این بستر رقم میخورد و اتحادیه طلا، جواهر و نقره قادر به پیگیری نیست.
وی بیان کرد: از نیمه دوم سال ۱۴۰۱، بیش از ۲۶۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی فروشندگان طلا، جواهر و نقره مشهد انجام شده و در این مدت چند باند جاعل دستگیر و تحویل مقامهای قضایی داده شده است که سکههای جعلی میزدند. فروشندگان فاقد مجوز سکههای پارسیان با وزن کم را نیز شناسایی کرده و پرونده این افراد در دستگاههای قضایی باز است.
رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد افزود: تداخل شغلیها در حال حذف و پروانههای کسب نیز به شدت و بهروز در حال بررسی است. در شروع کار ما ۱۴۲۰ پروانه کسب داشتیم، درصورتی که در حال حاضر این عدد به نزدیک ۲۵۰۰ پروانه رسیده است.
تقیزادگان گفت: از مردم تقاضا دارم که از سازندگان، سفارش طلا نداشته باشند و طلای خود را به واحدهای صنفی طلا فروش سفارش دهند، زیرا میزان عیار طلایی که سازنده و تعمیرکار به خریدار میفروشد، قابل شناسایی و نظارت نیست و بعضا سازندگان و تعمیرکاران به تعهدات خود عمل نمیکنند اما از طرفی عیار طلای واحدهای صنفی مشخص و صحیح شده است.
وی ادامه داد: توصیه میکنم مردم به هیچ عنوان از طریق فضای مجازی، طلا خریداری نکنند. قیمت طلا لحظهای بوده و نمیتوان آن را به صورت آنلاین فروخت و کلاهبرداریهای بسیاری در این بستر رقم میخورد و اتحادیه طلا، جواهر و نقره قادر به پیگیری نیست و مردم تنها باید از مراجع قضایی طی فرآیندی طولانی به دنبال شکایت و بازپسگیری حقوق خود باشند و فروش آنلاین طلا را به هیچ عنوان قبول نداریم.
رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد بیان کرد: فروشندگان طلا و جواهر میتوانند کالای خود را با رعایت شئونات اسلامی و در چهارچوب قوانین جمهوری اسلامی در فضا و صفحات مجازی تبلیغ کنند اما فروش طلا در این بستر اشتباه است و بعضا کلاهبرداریهایی در این فضا رخ میدهد.