به گزارش اقتصادران، پیام الیاس کردی نوشت:
بازار سرمایه در کف قیمتی قرار داشت و انتظارها بر این مبنا بود که از این کف قیمتی بتواند رشد خوبی داشته باشد؛ اما در کف قیمتی خود یک ریسک عجیب و غریبی را تجربه کرد و تنشهای خاورمیانه و اتفاقات تهران باعث شد که بازار سرمایه از کف قیمتی ریزشی کند. بازار سرمایه میان یک مقدار بین بیمهری دولت سیزدهم و بیتوجهی دولت چهاردهم قرار گرفته و اگر شرایط به این شکل باشد بیرمق جلو خواهد رفت.
هیچ اتفاق مثبتی در بازار نمیبینیم و دامنه نوسان به عنوان مثبت غلط یا درست باید روز چهارشنبه تصمیم گرفته شود نه پس از ریزش بازار. روزهای چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه و شنبه تصمیمی گرفته نشد و در روز یکشنبه دامنه نوسان محدود شد. این محدودیت در دامنه نوسان برای بازار سرمایه چیز جالبی نبود و بازار سرمایه همیشه واکنش منفی نشان میدهد.
بهترین تصمیمی که سیاستگذار میتوانست در روز چهارشنبه بعد از انتشار خبر شهادت اتخاذ کند، بستن بازار سرمایه یا تخصیص خط اعتباری ۵۰همتی بود که رقم چشمگیری نیست و عایدی این خط اعتباری میتوانست به نفع دولت هم تمام شود، اما اکنون با محدود شدن دامنه نوسان، روند برگشت بازار سرمایه کند خواهد شد. اقدام حمایتی دولت یا همان تزریق ۶۰۰میلیاردی از صندوق توسعه ملی و صندوق تثبیت رقم بسیار ناچیزی بود و در برابر ارزش معاملات روزانه چندان چشمگیر نیست که بتواند اطمینانبخش باشد. به نظر میرسد بهترین تصمیمی که برای بازار سرمایه میتواند گرفته شود، این است که تمام تصمیمات ضدبورسی که در دولت سیزدهم گرفته شده، در کسری از ثانیه ملغی شود. همچنین انتظار میرفت که رییس دولت چهاردهم پس از پیروزی در انتخابات، از بازار سرمایه بازدید داشته باشد و در صورتی که این اتفاق رخ میداد، میتوانست نتایج مثبتی داشته باشد، اما متاسفانه توجهی به بازار سرمایه نشد.
خبرهای منتشر شده نیز نشان میدهد که تصمیمات آنچنانی و اورژانسی برای بورس گرفته نمیشود و بازار به همین شکل به مسیر خود ادامه میدهد.نمایشگاه بورس نیز به هرحال یک نماگر شرایط بازار است و اگر حال بورس خوب نباشد نمایشگاه نیز به همین شکل غیرجذاب و کم رمق و خلوت دنبال میشود.